2018 Yılbaşı Tebrik Mesajları Resimli Mesajlar

Yeni yıl 2018 yılbaşı geldi çattı. Sevdiklerinizin 2018 yılbaşı tebrik mesajları ile kutlayın. Bu yazımızda güzel anlamlı 2018 yılbaşı mesalarını hazırladık, kısa, özlü, resimli yılbaşı mesaları, sözleri.

2018 yılbaşı mesalarını sevdiklerinize ister sms, posta, whatsapp, instagram mesaları ile kutlayabilirsiniz. Dostlarınız, sevdiklerinize özlü güzel 2018 yılbaşı mesajları ile etkileyebilirsiniz.

2018 Yılbaşı Mesajları
[post_ad]
- Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun.
- Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum..
- 2018 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Mutlu yıllar...
- Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğiyle...
- Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar hep senin olsun. MUTLU YILLAR!
- Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar
- Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2018 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler!
- Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.
- Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. Mutlu Yıllar!
- Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun.
- 2018 yılı sağlık, huzur, mutluluk getrisin
- 2018 yılında neşeniz, sağlığınız, mutluluğuz ve huzurunuz eksik olmasın. Nice güzel yıllara
- Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu senelere. Yeni yılınız kutlu olsu.
- Yeni yılınız kutlu olsun. Sağlık, mutluluk ve bol para getirsin
- Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!
- 2018 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2018 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Mutlu Yıllar!!
- Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2018 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Mutlu yıllar...
- Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2018no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR...
- 2018 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2018 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski